Laboratoire Charles Coulomb UMR 5221 CNRS/UM2 (L2C)

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(80) Production(s) de BANC A.

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+ Insight into gluten structure in a mild chaotropic solvent by asymmetrical flow field-flow fractionation (AsFlFFF) and evidence of non-covalent assemblies between glutenin and ω-gliadin doi link

Auteur(s): Morel Marie-Hélène, Pincemaille J., Chauveau E., Louhichi A., Violleau Frédéric, Menut Paul, Ramos L., Banc A.(Corresp.)

(Article) Publié: Food Hydrocolloids, vol. 103 p.105676 (2020)
Texte intégral en Openaccess : openaccess


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+ Le gluten vu par diffusions de rayonnements hal link

Auteur(s): Banc A.

Conférence invité: Réunion annuelle de la 2FDN (Paris, FR, 2020-01-24)


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+ Hard and soft proteins at fluid interfaces hal link

Auteur(s): Banc A.(Corresp.), Poirier A., Stocco A., In M., Ramos L.

Conference: GDR SLAMM (Roscoff, FR, 2019-11-19)


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+ Phase separation dynamics of gluten protein mixtures doi link

Auteur(s): Banc A., Pincemaille J., Costanzo S., Chauveau E., Appavou Marie-Sousai, Morel Marie Helene, Menut Paul, Ramos L.

(Article) Publié: Soft Matter, vol. 15 p.6160-6170 (2019)
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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+ Tackling the question of specific interactions in a complex blend of proteins: the gluten case hal link

Auteur(s): Banc A.(Corresp.), Pincemaille J., Violleau Frédéric, Menut P., Ramos L., Morel Marie Helene

Conference: International Symposium on Food Rheology and Structure (Zurich, CH, 2019-06-18)


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+ Tackling the question of specific interactions in a complex blend of Proteins hal link

Auteur(s): Morel Marie Helene, Banc A., Violleau Frédéric, Menut Paul, Pincemaille J., Ramos L.

(Affiches/Poster) Edible Soft Matter – a SoftComp Topical Workshop (Le Mans, FR), 2019


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+ Interfacial behavior of plant proteins hal link

Auteur(s): Banc A.(Corresp.), Poirier A., Stocco A., In M., Ramos L.

Conference: Edible Soft Matter (Le Mans, FR, 2019-04-18)


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