Laboratoire Charles Coulomb UMR 5221 CNRS/UM2 (L2C)

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(254) Production(s) de RAMOS L.

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+ Polypyrrole nanostructures modified with mono- and bimetallic nanoparticles for photocatalytic H2 generation doi link

Auteur(s): Yuan Xiaojiao, Dragoe Diana, Beaunier Patricia, Uribe Daniel Bahena, Ramos L., Méndez-Medrano Maria Guadalupe, Remita Hynd

(Article) Publié: Journal Of Materials Chemistry A, vol. 8 p.268-277 (2020)
Texte intégral en Openaccess : openaccess


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+ Role of Normal Stress in the Creep Dynamics and Failure of a Biopolymer Gel doi link

Auteur(s): Pommella A., Cipelletti L., Ramos L.(Corresp.)

(Article) Publié: Physical Review Letters, vol. 125 p.268006 (2020)
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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+ Role of normal stress in the creep dynamics and failure of a biopolymer gel arxiv link

Auteur(s): Pommella A., Cipelletti L.(Corresp.), Ramos L.(Corresp.)

(Document sans référence bibliographique) 2020-12-17
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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+ Tailoring the viscoelasticity of polymer gels of gluten proteins through solvent quality doi link

Auteur(s): Costanzo S., Banc A., Louhichi A., Chauveau E., Wu Baohu, Morel Marie-Hélène, Ramos L.

(Article) Publié: Macromolecules, vol. 53 p.9470-9479 (2020)
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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+ Biaxial extensional viscous dissipation in sheets expansion formed by impact of drops of Newtonian and non-Newtonian fluids doi link

Auteur(s): Louhichi A., Charles C.-A., Phou T., Vlassopoulos Dimitris, Ramos L., Ligoure C.

(Article) Publié: Physical Review Fluids, vol. 5 p.053602 (2020)
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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+ Insight into gluten structure in a mild chaotropic solvent by asymmetrical flow field-flow fractionation (AsFlFFF) and evidence of non-covalent assemblies between glutenin and ω-gliadin doi link

Auteur(s): Morel Marie-Hélène, Pincemaille J., Chauveau E., Louhichi A., Violleau Frédéric, Menut Paul, Ramos L., Banc A.(Corresp.)

(Article) Publié: Food Hydrocolloids, vol. 103 p.105676 (2020)
Texte intégral en Openaccess : openaccess


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+ Microscopic precursors of failure in soft matter doi link

Auteur(s): Cipelletti L.(Corresp.), Martens Kirsten, Ramos L.

(Article) Publié: Soft Matter, vol. 16 p.82-93 (2020)
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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