Laboratoire Charles Coulomb UMR 5221 CNRS/UM2 (L2C)

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(254) Production(s) de RAMOS L.

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+ Plasticity and onset of yielding of a soft colloidal gel hal link

Auteur(s): Ramos L.

Conférence invité: Plasticité 2016 (poitiers, FR, 2016-04-11)


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+ Sheets of complex fluids

Auteur(s): Ramos L.

(Séminaires) laboratoire FAST (Fluides, Automatique et Systèmes Thermiques) (Orsay, FR), 2016-03-31


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+ Sheets of simple and complex fluids

Auteur(s): Ramos L.

(Séminaires) Institut Lumière Matière (lyon, FR), 2016-04-01


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+ Spontaneous gelation of wheat gluten proteins in a food grade solvent doi link

Auteur(s): Dahesh M., Banc A., Duri-Bechemilh Agnès, Morel Marie Helene, Ramos L.

(Article) Publié: Food Hydrocolloids, vol. 52 p.1-10 (2016)
Texte intégral en Openaccess : arxiv


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+ Marangoni-driven bursting of dilute emulsion-based liquid sheets

Auteur(s): Ramos L.

Conference: Droplets 2015 (Enschede, NL, 2015-10-06)


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+ Marangoni-driven bursting of dilute emulsion-based liquid sheets

Auteur(s): Ramos L.

Conference: Droplets 2015 (Enschede, NL, 2015-10-06)


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+ SANS study of a gluten protein gel: Why are SAXS and SANS profiles diffrents? hal link

Auteur(s): Banc A.(Corresp.), Charbonneau C., Dahesh M., Morel Marie-Hélène, Ramos L.

Conference: Matière Molle pour la Science des Aliments (Montpellier, FR, 2015-10-28)


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