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Matière molle pour l’agronomie et l’environnement
(18) Production(s) de l'année 2022
Controlling the volume fraction of glass-forming colloidal suspensions using thermosensitive host “mesogels” Auteur(s): Behra J., Thiriez Ambre, Truzzolillo D., Ramos L., Cipelletti L. (Article) Publié: The Journal Of Chemical Physics, vol. 156 p.134901 (2022) Texte intégral en Openaccess : |
Impact of Drops and beads under large biaxial deformation: the role of viscosity,capillarity and elasticity Auteur(s): Ligoure C. (Séminaires) Institut de Physique de Rennes (Rennes, FR), 2022-03-11 |
Thermodynamic insights on the liquid-liquid fractionation of gluten proteins in aqueous ethanol Auteur(s): Morel Marie-Hélène, Pincemaille J., Lecacheux Laure, Menut Paul, Ramos L., Banc A. (Article) Publié: Food Hydrocolloids, vol. 123 p.107142 (2022) Texte intégral en Openaccess : |
Bridging steady-state and stick-slip fracture propagation in glassy polymers Auteur(s): Nziakou Y. K., Fischer Guillaume, George M., Bresson Bruno, Tiennot Mathilde, Roux Stéphane, Halary Jean-Louis, Ciccotti Matteo (Article) Publié: Soft Matter, vol. p. (2022) Texte intégral en Openaccess : |